Facility management

Terbinus Facility Management je usluga koja obuhvaća različite discipline kako bi se osigurala funkcionalnost izgrađenog objekta integrirajući ljude, mjesto, proces i tehnologije.
Ona predstavlja kontinuirani proces pružanja usluga za podršku vlasniku i korisnicima nekretnine.
Terbinus se ističe vještinama poslovnog upravljanja, upravljanja procesima i resursima, te upravljanjem i održavanjem nekretninama i tehničkim sustavima.
Iskoristili smo svoje bogato znanje i iskustvo te ga oblikovali u uslugu Terbinus Facility Management s ciljem racionalizacije troškova i povećanja komfornosti objekata naših klijenata.
Terbinus Facility Manageri pregledom nad cjelokupnom situacijom razmišljaju u smjeru brže i kvalitetnije koordinacije te optimizacije troškova uz optimalno korištenje objekta. Terbinus Facility Management usluga podrazumijeva aktivnosti koje se provode u okviru upravljanja i održavanja nekretninama, poslovnim objektima, hotelima, bolnicama, te svih popratnih sadržaja koji čine tu infrastrukturu.
Cilj i zadatak Terbinus FM je iskorištavanje maksimalnih sinergijskih učinaka u upravljanju nekretninama efikasnim balansiranjem između izvora financiranja i operativnih aktivnosti.
Terbinus Facility Management je integrirajuća aktivnost koja gradi moderno interaktivno okruženje.